Restaurantul Zet-de 26 de ani, este aproape de bucureșteni și  îi deservește, cu drag și profesionalism, pe cei care îi trec pragul.

Pare greu de crezut că a trecut atât timp, 26 de ani, putem spune într-un cuvânt ,, o viață de om’’.Locul unde te simți ca acasă, de-a lungul timpului, a întâmpinat mii de clienți, multumiți de preparatele delicioase, dar și de profesionalismul și dedicarea angajaților.

La 1 noiembrie, pe lângă partea de restaurant, am deschis și pizzerie și pasticerie, pentru bucureștienii noștri.

În contextul actual, suntem și mai aproape de clienții noștri,  livrăm preparate gustoase din bucătăria românească și italiană, și cel mai nou, acum livrăm și pizza și paste, atât în proximitate, cât și pe o rază de 3 km. Pentru comenzi mai mari, livrăm și peste limita de 3 km.

Cele mai bune preparate pentru tine, cât și pizza și paste, le livrăm atât acasă sau la birou, fie că ești cu familia, colegii sau prietenii tăi dragi.

Livrăm prin flotă proprie, non-stop, avem super oferte, la super preturi. Suntem mereu alături de bucureștieni, cu preparate delicioase, pizza și paste, ce te vor încănta și te vor face, să mai comanzi cu drag, de la noi! Puteți  comanda și online, direct de pe site-ul nostru și prin Glovo, Takeaway, Bolt, Food Panda.

Zet, este aici, mereu aproape de dumneavoastră!
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și va așteptăm să comandați cu drag, preparatele noastre savuroase!

 

Comanda online